Tuesday, July 28, 2009

COMOLOT NGAN EDA MELBEN


huh..akhirnyer...
dpt jugak la aku laga2 pipi dgn eda ni..
dia ni aku kenal lame gak dah.pale best la..
tapi dia a bit emotional..tapi aku x kisah..janji kite sebulu!!
ngeh..ngeh...

Aku ingat ari tu..eda ade ckp..sblm dia fly ke malaysia..dia ckp
"sya..boleh la aku gi umah baru ko nanti yer"
so,smalam trus aku ajak dia dtg umah aku..walaupun blum sempat
wat house warming...x pe kan eda..nanti ko balik terus..nak tido umah aku pun boleh..kahhhhhhhh...x yah tgu housewarming..ngeh.ngeh..

Eda,lan,ila,apies,izz yg dtg umah aku..alyn x dpt dtg sbb dia byk KERJA nak di uruskan dgn EE..kahhhhhh..aku paham..pengantin lama..whaakka..
kami borak2..cit cat2..minum teh tarik sambil mkn sate..

psstt..teh tarik aku sedap x ila?? ke out..maklum la..aku x pandai wat teh..kalau nescafe or teh o aku power la..sbb ari2 watkan rosham kat ofis ni ha..kahhhh...

pesanan wat kawanku cayang..eda...
time ni maybe eda dah ade kat LCCT sbb flight dia kul 2pm ni..
aku doakan korang satu family selamat sampai di bumi kangaroo itu yer..
RINDU2 SAYANG2 LA KAT KAMI SELALUUUUU..IM GONNA MIZZ U DEAR!!
insyaallah..ape2 gather2 kami di sini..kami akan ingat ko slalu di saner..so,dont worry too much eh..kawan2 ko ramai kat sini yg ingat kat ko..hehehe..meh la layan gambo mlm tadi..sedih gak bile nak berpisah ngan member kamcing ni..kejap je rase berjimba2 ngan dia..dah fly sane..huhuhuh...take care dude!!


dina,me with eda cayang!!!
gonna miss u babe!!


sape lagi kalau x si izz
1 year forever..ngeh..ngeh..


kecah nyer meja mkn aku!!!

dina mkn rambutan


izz pegang patung bogel nihh


asyik berkepit je ngan mami dia tau!!!


the bapaks....bukan bapoks yer..kahh


si apies sonok cite pasal MU player..hehehe


eda ngan ila ade kawan baru..
SPONGEBOB SQUAREPANTS!!!


ala sya..kami blum ready ko dah snap!!!


main baik2 ye anak2..baru 2 tahun dah 1 bakul penuh menan dina
kalau 20 tahun..x tau la mcmane kan..kahhh



NOTA LUTUT : - TQ KAT ILA N FAMILY , EDA N LAN..SBB SUDI DTG UMAH AKU..BUAT YG LAIN2..TGU LA HOUSEWARMING AKU YER..INSYAALLAH..

luv,

5 comments:

saveme_zero said...

we will miss u so much eda..ummmahhh

fazilzura said...

amboi ko junior .. lum apa2 dh ado org terjah yek .. ni kire sesi perpisahan le ni yek .. ko nangis dak ?

ai said...

huhuhu...bubye memekku sayang...

el said...

sayang x dpt jpe ko eda..bila lah dpt jpe ko yg cung melecung tu...

sya...AKU TURUN KL NTI AKU NAK TERJAH UMAH KO JUGAK...GET READY TEH TARIK N OSO SATAY EH..SYG KO JUGAK..KAHHHH

~~ciklinn~~ said...

aku gka yg tak dpt jumpa budakk eda nie.. huhuhuhu