Wednesday, July 8, 2009

CRISPY KREME DOUGHNUTS


ni la di katakan rezeki.....kahhhhhhhhhhhh
tgh2 lepak kat ofis ni ha..tetiba ofismate kabo..
"syafa..tu.ade donut kat depan.."
"ha..donut??jco ke..big apple?"
"haaa..ni lagi sedap dari dua2 tu..gi la try"
"wow..rezeki ni...baik la..aku try..!"

SAAT DAH KETIKA INI..AKU SEDANG MENIKMATI DONUT YG SEMENJAK DUA MENJAK INI DI SEBUT2 ORG...OWH..NI RASENYER CRISPY KREME..BARU AKU TAU..LEBIH KURANG JCO N BIG APPLE LA..TAPI DIA LAGI MANISSSSSS...HUHU..X LEH MKN BYK2 YER..NANTI DPT KENCING MANIS..NGEH.NGEH..







tengah mkn donut,


14 comments:

el said...

wahhh donut monut...lama x mkn donut ni
aku kepingin JCO
harus ke aku sndiri bukak JCO nti kat penang..berdekah3...

s

syahfiza abd samat said...

uihh..tgk gambo pon tau manihh b'dengkung!ekekkee..aku sukerr jco!!

fazilzura said...

oit junior .. nganga smp nmpak anak tekak .. heheheh kang masuk lalat ..

manis ker? adehhh sure tekak ku x leh trima..
daku kalau donut sure tingat ALIEN kesygan ku tu

FaizAmYAirieL said...

hamboii nganganye makan donut...banyak giler donuttt..bape pcs ko lantakkan sya?

Ibu Mifzal Arsyad said...

waaa..sakit gigi bertambah lg nengok donut2 gebus tuh...aku nak makan gak..

ai said...

erkkkk!!

manis ye? rambut kau dh lain pesen lak. berjambul u...!

MUMMY ILA said...

dap...dap..aku mau..aku mau..
rasa nak g je BTS jumaat ni.

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

wah..!!~ sedapnyerr..

Mommy Prince said...

wow.. donut tu nampak sodap..bila time ko nak geget itu~.hahaha

ctm-cak'on said...

k.sya, daku tgh kempunan donut skang nieeeee...meh anta kat cheras sikit ;) gebus mcm jco x k.sya?

nasz said...

tu dia sya melahap donut!!! akakakaka

Nana said...

xpenah try lagi rasa dia mest ala2 JCo & big apple kan

~~ciklinn~~ said...

hamboii ko mekkk luas mulut ha mkn donutt... bak mai seketui dua...

Bibu said...

erk..muntut sape kah itu