Tuesday, July 14, 2009

WAJAH TERKINI..


DINA TGH MENUNG..TUNGGU GILIRAN NAK NAIK BUAI..
CIAN ANAK MAK..XPE..JAP GI LEH NAIK YE SAYANG..

LOCATION : DI BELAKANG RUMAH JE..


AKU,

10 comments:

ZiE said...

Dah besar anak ko sya... semakin cantik... semakin pintar. kena Q tunggu nak buai ye jgn nangis :)

~~ciklinn~~ said...

ALAHAI..mmg muka frust menunggu tu.. heheh monyokk jer ha

nasz said...

boring je muka dina menunggu. lambat sgt ke dina??

el said...

hahahaha muke monyok..sabo je lah dina...

fazilzura said...

lor nape muke cmtu
sian nye.. ke tgh tungu turn mama kamoo turun dr boyan tu ..

Nana said...

hehe..dian dina
wei makin comei dina nih..

saveme_zero said...

muka bengang tu..hahahahahahah

KiRaNa @ uMMiKMaL&iRFaN said...

huiii lame sungguh tggu mak kamu tunjuk wajah baru kamoo tu dina..
tapi muka monyok la pula...
kehkehkeh...

tapi xpe la..elok ikmal tgok jek td..terus dye kata...

ikmal:eh ummi..cantikkkkk
cik eja: sape cantik...?
ikmal:tu..
sambil tunjuk muka kamoo dina oi kat skrin ni..
iskkkk

tggu kami di penang yek cayang!!~

Bibu said...

lendut pp cam tataw nak letak mane..wakkaa comei!

ctm-cak'on said...

dinaaaaa...kamu tetap cun walau mcm x dek mood aje kene tggu turn nk main boyan ek? bile mak kamu nk wat mkn2 nie, untie nk mkn mee sop air tgn mak kamu ni...hehehehe...