Monday, December 5, 2011

terdetikk nak bercerita semula...

Assalamualaikum pada yg membaca n menjenguk..dah lama sgt aku tinggalkan blog ke sayangan aku ni..last aku update pasal birthday anak sulung aku yg ke 4 tahun..bulan june lepas..huhuhuh..setengah tahun x usik2 blog ni..

Alhamdulillah, x byk sawangnyer..hehehe..satgi aku panggil pest control utk buang segala2 yg x elok kat sini..insyaallah, lepas ni aku akan kembali aktif ber blogging..itu pun sebab bile aku rase sunyi, aku xde tempat nak bercerita...kali ni aku betul2 ingin bercerita kat sini walaupun xde org yg menyinggah or tanye kabar..biar la blog ni jadi bukti segala luahan isi hati aku yg terpendam...:)

kalau ade yg sudi membaca luahan hati aku ni, sila2 la tinggal kan comment or jejak atleast aku tau, masih ade yg ingat kat aku...huhuhuh...:)

Your Name

7 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

welcome back hihihihi

Nur Syafawati said...

hahah...tq ye puan tinie..harap2 berkekalann la..

A.I said...

sib bek boleh baca tulisan. byk sgt sawang! kahhhhhhhh (blog aku pon dh hampir2 nk bersawang jugak tu ;P)

Nur Syafawati said...

KAK AI..ko bukan sawang..ko habuk2 skit je..debu2 gitu..hahaha..atleast tinggal 2-3 hari jeee..boleh diterima la..lagipun ko kan x sihat benorr..rehat2 la kak..

Alyn Aellynn said...

hatchooommmmm!!

berhabuk bonar belog ko ni syapa!kene mintak kak intan tlg lap2 kan belog ko. hahahah

welcome back!!

kak ina kl said...

welcome back..bzzz sangat ekk sejak ada anak kecik ni

el said...

rindu ngan kwn2 blog semua
lg2 blog mak2 hayam kehkehkehkeh
ni jgn hangat2 tait ayam tau
sok2 dah berhabuk balik kahhhhhhhhhhhh