Wednesday, August 19, 2009

MODEL TUDUNG AI ????


PERHATIAN!!!!!!

AKU ADALAH MODEL TUDUNG BARU UTK KEDAI AI
DIA BARU LANTIK AKU TADI ...KAHHHHHHHHHH
XDE LA..AKU ORDER TUDUNG DARI DIA..SGT2 BERBALOI OK
MURAH ,CANTIK, LEMBUT,CUTE..AKU SUKEEEEEEEEE
(TUDUNG KO YE KAK AI..BUKAN KO TAU)

aku beli yg selendang jojet putih + selendang ct itam tu..
Yang pink tu Alyn yg order..aku tumpang pakai je..whakka
yg lagi dua tu..syria ngan merak tu..ofismate aku beli..aku peraga kan gak..
hehehe..comey x aku ..muke aku kecik tau..so, nampak mcm kanak2 riang je..huhu..aku aku sgt suke kat selendang dato Ct tu yer!!!tq kak ai...aku beli..ko jual yer...brooch nyer duit..nanti aku transfer.ahaks...layann


alyn..ampun..aku try je..lawo pulak pink ni


keciknyer muke aku!!!!


ni yg mcm ila slalu pakai..syria..lawo gak..lembut je

ni la aku beli..selendang jojet..sgt lawo



alamak..jambul dato sya dah keluar..kahh




AKU,

14 comments:

ai said...

KAHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Cantek comellllll itu TUDUNG!!

Bagus betol la kau. Cekap mejalankan tugas sebagai model tudung kedai aku! kihkih

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

hahahaha
cumelnya...
tudung itu..

sya umo ko brp?

nasz said...

wah, dah jd model lak ko ye sya. kalo ko jd model, sure laku tudung kedai kak ai tu

fazilzura said...

amboi junior .. cute nye muke ko

mummy teha said...

wakakakkaka!
k.sya comey2 molek2 ko pki cam bdk lom kawen!kahhhhhhhhhh!
yela daku pon minat tdg dato ct tu..lawooo.cni lak xde!hermmm aku mesti pki utk org riyadh pertama ni..kahhhhhhhhh1gile kose!

iera_ayen said...

comey la ko pakai sya...SESUAIII sgt ngn muka ko..

skang jadi duta produk aizah yer...hmmmmm baguss tolong kawan2 nih

Mommy Prince said...

wah..wah..wah..ni kalau zul tgk mau ko kena todak time tu gak..kekekke

saveme_zero said...

manisnya kamuuuuuuuuu

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Comei2......teruskan borong2 kat Kedai AI okies....Lalalalala

ai said...

SYAPAK,

Aku dah tepek gambar kau merempit kt blog aku! kahhhhhhhhhhh

sis_nita said...

lemekkkkkk.. cantik arr selendang jojet tuhhh.. ni camnerr nak ode2 Mesia nehh.. nak wat rayerr arr satu..

el said...

lawa plak ko pki tudung
berkenan tgk ko pki tudung jojet tu
sgt2 kiut...

Fiza Nordin said...

ish tenet ni...kemana la dia telan akunye komen tadi...ni ha aku taip sekali lagi...

cantik kau pakai tudung jojet tu.ala2 mak datin gitu...aku pun suker pakai tudung syria yg ila sll pakai tu.aritu aku pakai g yasin,budak yg sll jaga mierza tu panggil aku 'yuna' boleh?kakakaaa

FaizAmYAirieL said...

banyak x komisen kak ai bagik kat ko sempene jadik model die? ekekekee