Wednesday, August 5, 2009

BEDAY PARTY KHAIRUL SYUHADAH(KAKAK)


Salam..
Sabtu lepas punya aktiviti ni..kami rakan2 semukim.dah plan nak gi skali beday party anak kak wilda akak kak bibu..ala..yg wat kek dina dulu tu..heheh
aku,ila,alyn ..rakan semukim..kahh..dah xde muka lain..kami pegi naik kete racing ila ..hehehe...destinasi pertama sepatutnyer ke ampang..umah jue..tapi apekan daya..atas sebab2 yg x dpt nak di elakkan...sowie ye jue..x dpt gi be day iman...so,kami teruskan je perjalanan ke umah kak wilda di kajang..huhuh..lame dah aku x jajak kaki kat kajang tu..uhuk2..kahhh

kitorang smp kajang dlm kul 5ptg..lepak2..smp kul 630ptg gitu..memandangkan perjalanan kami jauh lagi..hehehe..Mula2 dah masuk highway ok je..skali dah smp je kat plaza phoenix tu..jem nak mampos!!!!astaga..ni xde lain..mesti jalan tutup sbb ada PERHIMPUNAN HARAM ANTI ISA TU..arggggggggggggh...nyusahkan kite je kan nak berjalan2 di hujung minggu...2 jam kami sangkut dari kajang - kl ok!!!!cian driver kite..si ila..nasib kete dia x leh terbang..kalau x dah lame dia terbang kan ila kan..hehehe..

Ni ade skit pic yg aku sempat snap mase beday kakak...sila lihat yer...
tq pada tuan rumah..kak wil sbb jemput kami semua..tq for the goodies..















3 comments:

MUMMY ILA said...

sonoknya anak2 naik kete sama-sama. hehehe..sian dina.. jalan jammed..ekon anty ila plak blow rendah sgt. aku pun nak saman ANTI-ISA .. pasal dia aku dan kawan-kawan aku terperangkap dlm jammed sampai berpeluh2.. anak2 sampai bukak baju. :(
jahat la!!! menyusahkan orang!!!!

Bukan takat pk nak kete terbang.. aku rasa cam nak matikan enjin..ajak pemandu lain berkelah tepi highway. makan-makan minum-minum dulu!..

Apa pun party kak wil mmg best.. yang x best jalan jammed tahap gaban disebabkan orang yang pk pakai KEPALA LUTUT!

fazilzura said...

tu ler korg ..
kalau korg g umah jue.. sure laju smp umh kak bibu cz lalu dlm lerrr.. luor tu mmg jem bangat ado itu van bucuk wat kejo kat kl nun ..

** heheh gambo last tu sgt2 daku suke.. izz senyum cm smp tinge

♥ Eda ♥ said...

amboi izz ngan dina..kemain mesra nampak..hehe... sampai sorang blow lidah sorang lag pun beriya nak jugakkkkkkk......