Sunday, April 18, 2010

aku di tag?????fiuhhhhh...


What???mcm x cayo je..setelah agakkk lama aku jarang menghapdate blog..semenjak dua menjak ni aku rajin lak nak upload cite2 terkini aku..huhuh..tetiba ..bukak blog ,tgk kat chat box..si elly penang tulis "sya ko di tag..amekkk"ADUSSSSSSSSSSSSSS...

Agak terkejut gak..sbb dah lama gile x dpt/x wat tag ni..heheh..tq el..ko mengembalikan semangat aku utk update blog aku yg dah berhabuk,bersarang,berlipas tu..whkakakka..

ok..mule2 nak cite la..aku dah bace syarat2 tag tu..bukak folder gambar..pastu cari gambar no 8 kemudian upload kan??ok..mcm ni..di pendekkan cite...NOTEBOOK AKU NI DIJANGKITI VIRUS...so, gambor2,segala mcm menda dlm folder aku EMPTY...gambar2 aku dah simpan dlm thumb drive utk menyelamatkan nyer dari ilang begitu saja..huhuh..lepas dah format..aku x sempat lagi nak transfer gambar2 yg ade dlm thumb drive tu..so,aku abaikan je folder aku ni kosong wat sementara waktu..

Bulan lepas aku ade berjalan ke Melaka..tetiba aku rase nak uplaod gambo lak..so,aku transfer la gambo2 dari camera ke notebook ni..hahaha..ade la skit gambo dlm folder MY PICTURE aku ni..betul2 gambo aku pegi MELAKA je..gambo lain semua xde..oleh itu..setelah aku bukak folder gambo MELAKA tu...no 8 adalahhhhh..gamba ini :-

hurm..pada yg belum tau,pada 17March lepas..aku baru je tukar kete..so, Melaka la destinasi pertama aku utk test drive kete baru ni..hehehe...benda baru kan..mesti la exited nak snap pic tu je..ni laki aku la ni..suruh amek gambo kete...dia ckp..cian..asyik gambo tuan je..kete nyer x de gambo...hahaha..so, amek la gambo gak...sila jgn ckp aku saje nak meriakkan or eksyen sbb tepek gambo ni..tapi ini la hakikat dlm folder MY PIC..FOLDER MELAKA...GAMBAR NO 8!!

Elly...aku sudah jalankan tanggungjawab ku..semoga ko terhibur dgn gambar itu..(jgn marah aku lak ..ko yg tag aku..ahakss)

aku nak tag sape eh..jap2...tgk list fren dulu..(byk link dah ilang sbb tukar bground..benci tau!!)

org yg di tag :- KAK AIZAH + KAK FIZA NORDIN + TINIE TIUT + AYIEN + AEELYN

ok ni syarat2 nyer...

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.
2. Select the 8th photo in that folder.
3. Post that photo along with the story behind it.
4. Then challenge 8 blogging friends to do the same


mAK YONG DEDEK...

3 comments:

el said...

hahahaha sekali gmbo kete le pulok eh...a'ah kalo ikutkan cam menunjuk2 plak kan..tp dah mmg tu gambo no. 8 nak wat caner..tp papepun leh la aku tgk gambo kete ko ngan jelas..dlm fb x bape sgt..thx sya ....nti aku ko lg eh...kahkahkahhh

A.I said...

wahhhhhh..direct dpt gmabr cik GL. Aku simpan dulu tag ni tau. nnt aku wat..maceh (^_^)

fazilzura said...

wah beb .. GL ko itam yek .. leh wat konvoi kete2 bercolour itam