Wednesday, April 14, 2010

4month progress...

Ari jumaat lepas aku ajak laki aku gi scan kat klinik..
jumaat lepas genap aku 4 bulan.Dgn harapan leh nampak ler jantina bb.huhuh..agak mengecewakan..x bley nampak lagi..bb kecik lagi..ok,xpe..aku sabar bulan depan..hehehe..

ni la gambo yg aku mintak dari doctor ari tu...aktif gak bb aku ni..kaki dia tendang2 mcm kayuh basikal..alhamdulillah..sonok aku tgk perkembangan dia kat dlm ni..:)
x sabar pulak nak tgu 9 bulan...mcmane la rupa dia..ade x mcm rupa kakak dia??sgt exited dgn kehadiran yg baru ini..harap2 sepanjang kehamilan ni aku sihat2 aje..

aku,

6 comments:

fazilzura said...

kahh ko ni .. excited yek ..
4 bln mano nak nmpak jantina nye ... bln depan ok kut... tp kalu anak ko kepit2 pun xnampak ler jgk , kecuali wat 3D...

A.I said...

alahaiiii...sronok lak aku tgk gmbr scan ni. tak merasa dah aku nk ada mahkluk kt dlm pewot aku ni lagi. tengok kengkawan jelah..

aku doakan yg terbaek utk kau + baby (^_^)

saveme_zero said...

alaa..sonoknya sya..subhanallah..takjub okeh..sayu je tgk kebesaran ilahi ni. moga selamat hga melahirkan k.

ayien78 said...

sya... klu g 3d maybe dah nampak kot heheheheh sajer je provoke ko...ahahahhaar

Sonok kan???aku suka pegnant...aku suka bab semua org layan aku like i'm da queen... tapi aku tk suka morning sickness, I hate rasa tk selesa...headache all da time...siap hantuk2 pala kat dinding kalau tk tahan... the most i hate.... back pain...ya ampunnnnnn...

nway, share latest updates kengkawan pun dah buat aku excited...

el said...

bila leh tgk perot ko yg sebenar2nye...mcm2 cite aku dgr perot ko besor lah itu lah..mai la org penang nk tgk perot ko kali ni?

ko kena tag..sila buat ok

elly @ suely said...

memg sya, aku p0n ank ke 2 lagi2 la xcited! lagi2 dpt jantina berlawanan kan.. bertambah2 la hehehe