Tuesday, April 13, 2010

sheila majid in action!!!


Salammm
Nak cite skit pasal dinner yg di sponsor oleh bos aku..hehhe..gi tgk concert sheila majid kat kl convention 10 April ari tu..bos belanja semua staff2 pempuan dia..saje la..so,aku pun x lepaskan peluang la.bukan nak ape pun..nak mkn jer!!!hehehe..maklum la..tgh buyong2 ni..ape je yg aku nak?selain mkn!mkn!mkn!heaven!!!!

korang tgk la antara gambar2 aku yg dah semakin bolat ni eh..:)


comey x aku skrg?ke same je??? :)


tu dia..ratu jazz...dato shiela majid..

utk pengetahuan korang..dia pakai baju kebaya yg termahal di dunia..huhh
diamond all over!!


acis laki sheila ..enchem bangat dia!!!bukan acid yer..


all the models..kenal x yg tgh2 tu??hehe



me with ofismate...sira..


girls in IDS


Our table..depan skali yer..tq Bos!



saya yg comey...

6 comments:

A.I said...

ha..aku ada tgk dlm paper psl dia sarong baju tu. gile arr..juta2 tu!

tp yg penting, MAKAN kan syapak kannn? ;P dpt mkn pree lak tu. syiok ooo

Nur Syafawati said...

k.ai..kalau x pegi rugi weh...1 seat rm500!!!!x gile ko!!!!!cian lak bos aku kalau x gi kan???hehehhe..ha..baju tu juta2 weh..tapi dia pakai kejap2 je.takut diamond jatuh katenyer..hehehe

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

sahapok aku tgk macam dah bolat la hahaha
ni mesti penangn baby dlm perut ni hehehe

el said...

the foods mn sya..igtkan ko tayang leh la aku tumpang leleh ..huhuhuhu
sure berat kan baju shiela tu..sib bek la berlian batu2 kalo emas harus kena colik shi3la tu..

elly @ suely said...

aku nk tgk perut ko... x nmpk pon? hehehe

kasihatie said...

bestnyer lahai jadi sheila majid bleh pakai baju juta2...atie nie stakat pakai baju cap pasaraya jutaria kt blakang umah mak jenab tue jer ha.....muahaha