Sunday, January 10, 2010

SOGO MEMBERS DAY??

Assalamualaikum semua..haih..liat nyer nak update blog skrg ni..nape eh?nampak gaya nyer bukan aku sorang je yg liat nak update blog..ade gak kawan2 se angkatan aku makin lama makin malas update..kahhhh...xpela..janji x bersawang udah yer x!! hurm..entry kali ni nak bgtau yg ari tu aku gi sogo members day!ngeh..ngeh.korang jgn la marah ngan aku sbb aku beli brg2 ni semua..sesungguh nyer sudah agak lama aku x shoping sakan begini yer..ala..bukan semua nyer brg2 aku pun..campur2..ahakss.. Alkisah..aku coti ari tersebut..maleh nak koje benornyer..hurm..aku dpt tau sogo member day ni pun dari mak haya m elyies.dia yg war-warkan kat conference yg ade sogo sales..aku PANTANG dgr sales2 ni..nak2 sogo!!!lagi la panass telinga,mata,hati,jiwa aku ni!!kahhhh.. malas cite panjang..jom layan gambo ape yg aku dpt sambar kat sogo ari tu..pewittttttttttttt..


kita mulakan dgn handbeg!!
normal price: rm90
less: rm29.90

flush air utk dina..
normal price :rm 50
less : rm10.14



AKEMI bolster(aku x penah ada bantal peluk sblm ni)
normal price : rm59.90

less: rm 15.00



bedsheet+pillowcase
normal price : rm55
less : rm27



pillow case 2pcsx 3 pack = rm30



denim jeans for dina
normal price : rm70
less : 20.67


looney tunes dress
rm12


owh.. i love this dress!!
normal price : rm72
less :21.87


tam-tam si itam legam!kahhh
ni rm2.65 je..hehe


dugro..murah sgt hokey!!!ni 1.1kg tau..bukan 1kg..normal kat giant rm30+
normal price : rm 32.00
less : rm rm18.50

hah..ini la hasil rembatan ku di sogo tempoh hari..
keterlaluan ke korang rasa???hurmm


Your Name

7 comments:

ILA HAFIZ said...

berbaloi-baloiiii...adat la tu dah murah borong laaa..

Mommy Prince said...

berbaloi2.. no worry..bg aku ni belum keterlaluan lagi.. kekekek.

dugro tu peh..mmg berbaloi..

i like sale!

fazilzura said...

Junior..

15-16 ko turun SOGO dak .. ehehhehehe

el said...

tidak keterlaluan
tp aku yg keterlaluan
hehehehehe aku lg byk sopin
semur tuk anak2 belako
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kak ina kl said...

salam syafa..shopping sakan ek..akak tak gi sebab poket tengah kempis..

ayien78 said...

rajin ko berjalan
aku bab sesak2 ni mmg lemau skit.... tu sbb aku byk shopping kedai sndr tak pun online jek...hehehehehe...

murah2 seh...aku kalau terjebak tk sedar diri plak nnt ngeh ngeh ngeh

Diarihatiku1976 said...

tak ler keterlaluan.. ok ler tu.... adata member day kot ekk...