Tuesday, January 19, 2010

APAKAH???

Salam...
bersua lagi..hehehe
mcm biasa la..kalau xde entry penting..xdenyer aku nak update ari2 kat blog ni..maklum la..rajin!!!ahakss..

ok..nak cite ni..seperti yg kawan2 ku sedia maklum..tahun 2010 ni mmg aku merancang nak produce bb kan?nak bagi adik kat dina la!!!xkan x paham2 lagi.uhuk2..

Aku nyer period circulation mmg x berubah tiap2 bulan..akan jatuh pada 18hb tiap2 bulan..so,amat senang aku nak merancang betul?hehe..aku pun dah discuss ngan husband aku..memandangkan dina pun dah besar..besar ke??maksud aku..dah leh di harap la..ape kami suruh.dia wat..x byk hal la pendek kata..so,kami plan..nak bagi adik la kat dina 2010 ni..

Alhamdulillah..memang rezeki kami sekeluarga..tepat pada 18hb january..aku tgu dari pagi smp mlm..x de gak kuar ape2 tanda yg aku akan period..hurm..dlm kotak fikiran pun berkata2 "esok pagi wat jela upt tu" kot ade..ade..xde xpe..

Aku ni mmg ade deria rasa yg kuat tau..mase nak dpt tau peknen dina pun..aku bley rase something yg pelin..aku mimpi..bgn pagi trus wat upt..trus 2 line..hehe..same gak mcm yg ini..ramai kawan2 ckp biar dulu..jgn cek dulu..nanti x nampak..tapi aku ni x sabo org nyer!!!nak gak wat pagi ni..kahhh...

Akhirnyer..hasilnyer x mengecewakan..walau pun line ke 2 tu lambat timbul..tapi lame2..terang lak line tu...Alhamdulillah..so,ape nak kate lagi? aku peknen la kot eh???korang rase DIP N TELL upt test ni tipu ke???



budak notty ni akan jadi kakak..


ni gambar mlm tadi..dina yg snap..
sementara tgu makanan tapau..hehe


korang rase aku peknen x??

me n only me,

13 comments:

ILA HAFIZ said...

cute rambut mak yong...:)

anyway tahniah!

Nur Syafawati said...

tq ila hafiz..hehehe

A.I said...

takde rasa-rasa dah.

KOMDOM eh, KOMPOM!!!!!!!

A.I said...

Pesanan penaja:

1. elok2 bawak moto. hentikan kegiatan merempit.

2. jgn gedik sgt. aku gedik sorang pon dh cukup.

3. makan kene jaga.

4. skang ni takyah mega2 ms romen. tunggu kuat dulu..

5. take care

6. lebiu (^_^)

ayien78 said...

wah...sifu cheesecake ku sayang...sudah produce adik dina??? sgt happy daku anak muridmu membacanya... sempat tk agak2nya dpt adik dina 10.10.10???ahaks..kompom tk sempat...hehehehe

walau camne pun...congrates...dis year ramei la plak pakat ramai2 produce baby...
apakah tandanya??? aku kena produce gak ke???? muahahhaha...mmg nk kena lempang laju2 soklan itu

Bibu said...

waaaaaa sudah sukses!!!!bravo!!! aku rse smepat kot..Nuha dulu aku upt 15 jan..hasil nye ialah 9 Oct hehehehe itu 2 minggu awal de kuar..aku rase boleh laaahhhhhhhhhhhhhhh kalo ko nak tarikh tu ko czer la kalo bani keh2

el said...

alahaiii menantu aku
comey betul cair aku tgk..hahahaha
mama dina pun masyallah sgt2 cute ngan rmbot baru dia..suai sgt lah ngan status mom again..huhuhu
tahniah sekali lg sya..aku sgt hepi sekali

fazilzura said...

ko beter g check up beb

♥ Eda ♥ said...

rambot baru ke..ahaks...tak sabo nak tgk ko dlm pantang..berdekah3

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

tahniah!
jaga la dirimu dan baby baik2
rasa jeles plak
bila laki aku nk bg green light ni.... hahahhaha

[I][T][A] said...

Taniah...

Bestnya akan dapat bb... nanti dina pun bleh jaga bb skali..dina kan dah besar dah... :D

FaizAmYAirieL said...

congratee yg utk keberape kalinye x tau...ekekeke....riang dina nak jadik kakak kan? ehehehe...ni kire baik punye ni sbb baru delay 1 hari dah dapat detect..ekekee

afiq said...

kak ai nyer pesanan penaja tak tahan ok.!
err saye xtau.. eheheheh