Monday, December 14, 2009

baru nak upload???sgt lembab!!


Assalamualaikum...salam semua.maafla pada yg ternanti2 entry terbaru aku..kahh..perasan..mcm la ade yg ternanti2 kan..ngeh.ngeh.. arghhhhhhhhhhhh..malas...sgt malas..dan malas!!!! entry ni patut aku upload 28hb november..skrg dah 15hb disember..huhuh..dah nak 1 bulan..tapi aku upload gak la.entry ni sempena hari raya haji AKA birthday suami tercinta aku..zulhairy muhamad yg ke 32 tahun..

aku wat suprise cake utk dia..actually dia keje ari ni..di balik2 keje je..aku suruh dia dtg umah nenek aku.tiap kali raya,kalau x balik kg.mmg kami berkumpul umah nenek aku kat gombak.patut nyer laki aku balik keje kul 4ptg.tgu punye tgu..kul 630 baru dia smp..xde org katenyer..kena stay kejap..cian pulak..

aku wat kek choc moist je..ntah sedap ntah tidak..dorang mkn jer..hehehe...aku x de bagi ape2 hadiah kat laki aku..so aku wat la suprise kek utk dia...ok kot eh???




seronok kan kami di hari raya haji??
hahha..ni semua penyeri keluarga ni..cucu2 nenek :D


ni la nenek kesayangan kami...hjh khadijah

birthday boy..happy 32nd beday sayangkus..kus..
dap x kek sye wat???:D


mereka bersaudara
syaza irdina & syahmi darwishy(anak buah aku)


posing dulu la sementara tgu ayak ko yg x balik2...kahhh


tadaaaa...jeng.jeng..ni la kek yg aku wat utk laki aku..simple je
kek choc moist..aku xde lak loyang mcm ellysyok tu..luv2 dia wat utk hubby dia..kahhh..nanti aku beli eh el..tingin gak nak wat kek luv2 mcm ko tu.. :)

5 comments:

ayuZack said...

happy belated bday to pak jul... wah.. sonok la pak jul dapat choc moist cake bini dia buat ye..

malam tu dapat ape yang moist plak sya??? kaaahhhhhhhh!!!!

♥ Eda ♥ said...

hoi nak raye poser taun depan baru ko nak upload ka?miahahahaha....

cantek baju raye dina pakai tu..berseri2 korang eh

Nur Syafawati said...

ayu...mlm tu aku lumur dia ngan kek tu..kahhh

eda..baju tu pemberian org..ofismate aku kasi byk..alhamdulillah..rezeki dina :)

MUMMY ILA said...

hahaha... aku tgk sejak ada dslr ni makin lembab lak gambo2 ko nak klua.. come on babe!!! make it fast!!!

Bibu said...

hepi belated beday tuk Pak jul..takper yg penting air tgn isteri tu!!!lembab nak kuar gambo eh? berat kot ko nye blog...takpon resize gambo tu kecik sket pixel.