Tuesday, November 3, 2009

DAY THREE and LAST DAY..


Hari ke 3 pulak..kami mmg dah planning nak jalan2 tanjung rhu..pastu laki aku dah janji ngan kakak angkat dia nak jpe kat Haji Ismail Group(ala..tempat korang2 beli coklat2,pinggan mangkuk murah tu..)kat pekan kuah..

dah settle beli2 bagai..akak tu ajak ke rumah dia..kami pun singgah la jap..x sangka aku org2 langkawi ni ramah tamah belaka..huhuh..kami bwk dia pegi mkn..then dia lak ajak kami ke air terjun..kat lubuk semilang (kot)..perghhh...pakat aku x bwk baju je..kalau aku tau nak ke situ..mmg dah slamat dah terjun..baju xde..so,main2 air je la eh...

pastu kul 7mlm kami gerak dari air terjun tu..pegi pulak pasar mlm..beli mknan kat pasar mlm..truss berdesub balik bilik..siap2 packing semua..esok nyer nak balik dah...flight kami kul 12.40 tghari..smp lcct kul 2ptg..Sonok rasenyer skali skale dpt naik flight ni..x sempat nak lelap..tetiba je dah smp...huhuh...pada sape2 yg nak bercoti tu..rancang la percutian korang semua elok2 eh...maklum la..nak2 coti skolah ni..harga semua naik..kena pandai memilih la...HAPPY HOLIDAY PADA YG NAK GI HOLIDAY.. :)



X PEGI PUN TGK BERAS TERBAKAR NI..
PEGI BELI KAIN BATIK NGAN KAFTAN JE..


NI KAT TANJUNG RHU..CANTIK SGT PANTAI NYER


DATARAN LANG


SUNGAI LUBUK SEMILANG..SEJUK WEHH

SBLM BALIK KITE SARAPAN DULU YER...
BYE2..


5 comments:

MUMMY ILA said...

bestnyeee.... mmg syok p sana.

fazilzura said...

wah syok nye ko junior.. tp rugi ler ko x mandi mande.. kahhh ..

kalau ado bj dh sure ko terjun yek ..

FaizAmYAirieL said...

walaupon ko nye pakej ni 4 days 3 nite kan? rase kejap je kan..ehehe...lepas ni pegi seminggu baru sempat pegi smue tempat..ekeke...anyway congrates for ur new dslr! kahh..tetibe je aku..

elly @ suely said...

nape x gi island hoping? bes woooo.... hehehe

Bibu said...

best2...x sabo nak pegi laks