Thursday, June 14, 2012

Percutian pertama 2012

Assalamualaikum dan slamat pagi!walaupun entry ni dah lapok..aku tetap nak publish kat sini utk kenangan aku di masa akan dtg..hehehe..boring2 leh baca..jom kite ushar gambar skit..


20 mei 2012 - 21 mei 2012
gambar ni di ambil oleh photographer kat genting la..pandai dorang wat duit..tgh2 kami dok sonok naik kat kuda pusing2 tu..dia dtg.. "ok akak, abg,,adik2..tgk sini..senyum" pap..trus dia kasi resit "nanti boleh amek gambar tadi kat counter sane ye.." choiiii...ingat free, kena bayo upenyer..tapi xpela..gambo cunn..hehhe

 ni mase baru smp..ingat smp2 nak check in trus kat first world, tapi fullhouse!!!ish2..ramainyer yg pegi bercuti kat genting ni walaupun bukan waktu puncak..rase mcm kat satu dunia yg lain bile ade kat genting ni..ramai sungguh umat!!!

 ni tgh fresh lagi ni..boleh la hadap camera..hahaha

kakak yg sgt exited nak naik itu ini..mmg niat gi genting ni utk menunaikan hajat dia la... 

anak2 ayah... 

lepak kat luar jap isap okok..hehehe..baru lepas ujan ni.. 

 model flying coaster..ngeh..ngeh

 ni lak model aiskrim..kakak nak terjatuh tu..tapi dia pandai cover..good!

 gula2 tu boleh buang x adik???awk dah besarrr...


 ok.dah penat separuh hari kat atas tu..kami decide nak check in hotel..memandangkan semua hotel penuh kat atas tu..kami turun la ke bawah..so, check in la kat awana hotel..dah tentu2 la hotel ni ade kosong, sbb harga sgt berbeza dgn kat atas tu..huhuuh..tapi nak wat mcmaner..nak jugak tido kat genting kan..amekkk

 pemandangan dari bilik kami..tingkat 20 kot kalau x silap..lupe plakk

ni ade skit video amoi aku naik kuda pusing2..aku yg pening udahnyer lepas tu..


So, ni la percutian pertama 2012 dan sgt2 singkat..naik genting ahad...isnin turun..hahaha..watpe nak dok lama2 kat atas tu kan...bukan ade ape pun...percutian seterusnyer..17hb June ni..kami nak ke BANDUNG yuk..hehehe..x saboo..exited semua ada..harap2 semua berjalan lancar... mcm dlm lagu zizan dgn kaka tu.."BUKU MERAH JGN LUPA BAWA, MOGA2 BELUM TAMAT TEMPOH.." hehehe

8 comments:

el said...

hahhah lagu zizan mmg suai sgt lah percutian hang kt bandung tu..jgn lupa buku merah hehehe

fazilzura said...

lama ko x update blog beb ...


wah2 nak pi bandung jgk ye? pi2 .. mmg sonokkkkkk soping..
jgn lupe bwk duit lebey dr rm2K wakakakak

ko ngdg lg ker beb

Nur Syafawati said...

zura..aku pun tekejut nape lama x update blog..hahahhaa

2k>??mati aku..xde la duit byk tu..huhuhuh...mane ade peknen weh..gemok tuu

Niza K. said...

berusaha sungguh yani nak buat 'peace'...

Nur Syafawati said...

ija..akak still x leh access blog kamooo..sila la inv akak semula..hehehe

Niza K. said...

ahahahaha.. bok mai emel.. kot2 yg lama tu tak valid dah..

Nur Syafawati said...

ija...email akak

syafawati@ids.com.my

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.


Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.