Tuesday, January 18, 2011

my bff engadgement day..

Salam semua :)
Sampai skrg aku masih x percaya dan x sangka yg kawan yg rapat dgn aku dari skolah..gile2,sewel2,mereng,sosial,dan sebagainyer...tup2 call aku,bgtau nak bertunang.!!!owh gosh!!biar betull???huhuh..tu ok lagi,yg aku sgt tekejut tu..dia dtg jpe aku, dah bertudung..owh..lagi la aku suprise!!!uhuk2..tapi Alhamdulillahh,seru dia dah sampai..aku tetap doakan yg terbaik buat kamo Wan Shamiza Mohd Rethuan..semoga kekal ke jinjang pelamin dan trus ke akhir hayat ..insyaallah...meh layan gambo skit..(lame dah x godek dslr..berabuk2 noks!!!hik..hik..)

ramai yg kate kami mcm adik beradik..
dari skolah lagi ramai kate gitu..hurm..ade persamaan ker??


ha..make up was done by kak ai
good job kak ai..aku sgt suke!!!

miza bersama hantaran2 nyer..tahniah beb :)



syaza's mom,




6 comments:

Mommy Prince said...

me majuk ni.BFF tak bg tau :P

same noks.dulu kite same tinggi.hahahaha.. satu TI kenal kite ber3.

eh nanti aku scan gambo kamu berdua pakai baju sekolah. gambar tu miza bg aku suh simpan muke korang berdua.. ingat lagi aku selit kat buku teks sekolah.uhuk3

el said...

sya kamooo sgt slim jeless aiii

A.I said...

mekaseh ye syapak (^_^)ngeeee..
aku doakan semoga miza + tunang kekal bahagia hingga kehujung nyawa.

psstt, dia nk kawen sok kau propose butik cinta lak tau. ngeh ngeh ngeh ;P

Nur Syafawati said...

nikkk...maaf la..aku pun mcm x teringat nak bgtau ko lak kan?sbb miza sengal ni, bgtau aku nak tunang 1 minggu sblm tunang boleh???kelam kabut semua nyer...nasib baik la kak ai available ari tu utk make up dia..fiuhhhh...ha..,upload jgn x upload!!!!!aku tguuu..

el..selim ke??yg tersembunyi2 ko x tauuuuuu...

kak aiii...baekkk..akan ku purpose pakej perkhawinan dari CINTAI ALIAH WOKEY!!

Niza Dekja said...

kak, kamu kelihatan slim river la ;p wah2!

MUMMY ILA said...

selamat bertunang miza.. kawin jgn lupa jemput aku yg pernah bermain netball dulu..
semoga kekal ke jinjang pelamin & kekal hingga akhir hayat