Wednesday, July 14, 2010

Parenting event@klgcc

Salam semua..bersua lagi setahun sekali..whkakaka..skrg aku dah 29weeks peknen..going to 30weeks minggu depan..so far,xde la alahan yg teruk..selain dari pening2,mabuk2,muntah2 biase tu ade la..skrg bb aku kuat sgt menendang..mentang2 la baru lepas world cup..ahaksss..dia pun ikut tendang..tapi ari tu scan..doc ckp..maybe girl jugakkkkkk..huaaaa..meriah la umah aku kan??dgn pekikan anak2 dara..sore laki aku tenggelam je la lepas ni..hahaha..

Ni nak share skit,11hb July ari tu, aku ade joint parenting event by pitter patter kat klgcc..mcm2 la aktiviti ade..kelas antenatal,bfeeding,booth2 jual brg2 baby..actually ni 1st time aku joint event2 mcm ni..sonok gak kan??time anak 1st dulu..harammm x penah berminat nak joint2 menda2 gini..hehee..secara x langsung,aku menjadi volunteer model utk memperaga baju maternity dari sponsor..hehehe..verangan jadi model skali skale x salah kan??bukan competition..just for fun..jgn anak aku kuar esok, kuat melaram udah!!!!dah,jom layan gambar...:)














momi,

6 comments:

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ said...

CUMIL LA KO SAHAPA.. macam kembara kan perut ko, beso giler

el said...

awat la kecik sgt pic ko tu mekkkkk
ooh gegel ke kali ni mmg meriah meriahhhhh :)

Nur Syafawati said...

tinie..kali ni beso eh???aku pun x tau..yela kot eh..sbb baru 7 bulan..aku rase dah mcm nak banak esok!!!!whkakaka...x kembar la tinie..1 aje.. :)

el..pic tu aku upload pakai iphone..bile copy paste kat blog..jadi kecik..cincai lor..aku telupa bwk camera ari tu..whkakka.tu pun curi2 dari fb org..

fazilzura said...

wahhh .. ko pun ala2 cat walk yek ... meriah gitu


** joyah ni , org dh ado hp baru le.. harus le gune kan

kak ina kl said...

salam syafa..mak datuk..tembamnya kamu sekarang ni..terkezut akak tenguk...dah scan ker belum?

kamu dah pindah kat situ..akak pernah gak rumah member kat situ..tapi dia paling bawah sekali.

taklah mahal sangat..ok ajer harganya

iera_ayen said...

sya~ko dh boolat...pewot pon maju ke depan.. dah x lama lagi kan!! harap2 semua ok yer!!!