Wednesday, February 23, 2011

X yah pegi indon dah!!


Morning :)
Smalam balik dari keje,singgah giant setiawangsa sbb nak beli wet tissue si kecik tu..tgh jalan2 kat bahagian kerepek2(belikan tam-tam ngan mi-mi utk si kakak..dia suke mkn..) skali terpandang kat satu ruang tu..mcm penah tgk je menda ni..hurm..aku pun amek la..wahhhhhhhh..berbunga2 hati ni uollss...X PAYAH SUSAH2 NAK KIRIM KAT KAWAN2 YG NAK PEGI INDON DAHH..kat giant pun sudah ade wooo...PISANG SALAI CHEESE!CHEESE OK!!!ape lagi..aku pun rembat ler 1 paket..mau try dulu same x rase nyer..kalau sama..boleh la beli lagi lepas ni..keh.keh..keh

p/s : pada yg GIAN AKA KEMPUNAN nak makan pisang salai cheese ni.boleh la gi cari kat giant setiawangsa..giant2 lain aku x sure..tapi mesti ade gak kan??hahaha..mlm tadi gak aku dah rasmi kan ..nyum..nyum..



packaging dia x jauh pun..kat KD je..hehehe



harga nyer rm7+


dah siap2 masuk tupperware yer..
nanti masuk angin plak :)

4 comments:

el said...

xnah aku mkn pisang salai cis ni sodap eh nti nak cuba hehehe

Mommy Prince said...

PEHHHHHHHHHH.. i likeeee..
so bulan 7 ni nak cancel bandung trip aku.( dan2 je cancel) ekekeke

eLYies said...

harus aku cuba ni..kat umah aku je wei..wakakakkaa.

Nur Syafawati said...

el..sodap el..leh ketagih koooo

nik..dan2 la batal..aku x cayee ko akan batalkan..tidakkkkkkkk..kahh

yies..aku saje besarkan KD tu..mmg utk perhatian ko la..whkakakaka..sila la cari yer