Tuesday, May 24, 2011

Syukur alhamdulillah..

ni special felt design aku wat utk adik ipar nyer wedding ari tu..
skrg baru leh publish..buatnye dah lama..kalau upload awal2..kantoi lak kan..hehehe..amacam?comey x?

Assalamualaikum...fuhh..amek mase 1 bulan nak update blog????impossible!!!kahhhh..yela..bile nak update blog, nak kena ade cerita ceritu..kalau xde cite yg menarik..xde la nak update ye dok???hurm..mane nak start??

owh ye..1 bulan x bersiaran di blog ni sbb nyer..aku BZ MENJAHITTT..alhamdulillah..ade la rezeki skit2..ade byk order utk keychain felt dari customer :)

Hasil nyer xde la byk dan modalnyer kecik je..tapi aku tetap bersyukur di atas rezeki yg Tuhan bagi kat aku..atleast aku cari rezeki halal ye x? :)

Order x byk,tapi ari2 ade order...x 2, 3...x 3..5....huhuh..alhamdulillahhh!!!

byk menda nak cite sebenarnyer..tapi x tau nak start dari mane dulu.....
tapi nak update pasal order dari customer2 aku dulu ye..




ni order dari schoolmate ..zana..tq yer..mcm2 design ko mintak..
ape2 pun aku tetap cuba buat yg terbaik..



ni pulak order dari kawan kolej..dia dah pernah order utk anak2 dia..
tapi dia ckp hubby dia pn nak..so, dia tanye aku..nak bagi hubby dia bentuk aper..aku suggest CAR la kan..then..dia punye aku suprise kan dia..wat bentuk handbag..hehehe..boleh laa ..dia suka :)


ni salah satu broken heart yg aku suke..heheh..customer request gini..aku wat la gini..cute x?


order ni dtg jauh nun dari terengganu..tq ye suri :)


order dari budak penang..hhehe..my cousin ..khas utk beday ayah tercinta..


ni red + black loverss...tq aiza


kalau yg order byk2 gini..xde lain..si lubna almutahar..dia mmg slalu order dgn aku..tq ye dik..tq sesangat..sangat..ehehhe


KALAU ADE SAPE2 NAK ORDER UTK BIRTHDAY OR GIFT OR UTK APE2 LA..BOLEH LA CONTACT SAYA DI 0173134330 ( SYAFAWATI)

JUST REQUEST NAK BENTUK APE DAN WARNA APE..INSYAALLAH SAYA BUAT :)
syaza's mummy,

1 comment:

anisa suraya said...

hmmm....cantik lah akk buat