Sunday, December 20, 2009

GATHERING AKHIR TAHUN M.COM

Penutupan tahun 2009..kami sekali lagi mengadakan gathering utk mak2 hayam..bertempat di titiwangsa,portluck mcm biase..wat skali ngan beday alya(anak suraya).kami wat breakfast time...9am-12noon..cuaca mula2 baik...pstu ujan turun..tapi alhamdulillah..tempat kami lepak tu ade bumbung...hehhe..tgk gambo je la..aku malas nak bebel panjang2...x de idea mau cite aper...:D

the bapaks...



reen bwk aiskrim malaysia..i likeee..
ni la yg paling laris


izz



aku nyer turn bulan july..huwaaa..lambatnyer
ade sape2 nak tukar x??aku nak bulan 5..kahhh


k.ai nak gerak awal..so,dia tapau dulu..


korang teka la tgn sape yg bulat chubby ni..kahhh


yies dgn riaknyer cabut kutu dpt dua2 bulan feb..ada onggg



rakus gile budak2 ni cabut kutu..


korang mkn la dulu..aku amek gambo eh..






ainul mardhiah..anak yana..dah beso lawo anak ko yana


anak dara aku..


smilee :D


dah..dah..tapau..tapau.nak balikk

daku,

Thursday, December 17, 2009

APE NAK BWK EH????


dina tgh fikir nak bwk ape nanti la..think..think..

Aku tengah fikir ni..ape nak bwk utk gathering closing 2009 momies.com jumaat pagi ni eh??hurmm..minggu ni sibuk lak kat ofis..x sempat nak chit chat ngan mak2 ayam tu..kahh..tapi korang x kisah kan kalau aku bwk ape2 je?janji makanan eh??still thinking nih..pada masa yg same..tgh x leh tido..sakit pinggang plak..saje wat entry ni..padahal xde idea (nak ngelak org ckp blog aku dah bersarang) ahaksss...

eh, korang..korang xde mention nak kena pakai baju ape kan???bukan pakai baju momies.com kite ke??pakai la..pakai la..rindu nak pakai baju itu...dah jadi mcm uniform kite la kan..tiap kali gath beso2 je kena pakai..i likeeeeeeeeee....

pada yg jauh di mata ..jgn risau..anda2 semua tetap dekat di hati kami2 yg semukim2 ni..hehehe..pada yg main kutu tu..harap2 cabut undi dgn adil yer..jgn ade yg nak sailang2 lak..aku cincang nanti...kecuali nak tukar suka sama suka eh??eh??uhuk...benor nyer aku x sabo nak jpe korangggggg mommies!!!!

Harapan aku persahabatan kite yg mulanyer dari alam maya trus ke realiti ni berkekalan la hingga ujung nyawa eh...dah bercicit2 esok pun kite still kawan..aku sayang korang semua..tempat ku curah suka duka..:D
kite jpe di sane nanti yer semua...:D

Tuesday, December 15, 2009

KOKE @ WANGSA WALK MALL WITH FAMILY



Tgh aman kat ofis ni..aku mencilok2 la haplod blog ni..pun cite dah basi gak..bulan lepas..kahhhh...tapi aku tetap nak upload jugak!x kira!nak gak!nakkkk!

hehehe..outing ni sempena mengepau duit gaji pertama adik ipor aku..zuhaili..hehehe..dia baru dpt keje bank..so, ni gaji pertama..lanje kami ke koke!!i likee!!!!ngeh..ngeh..walaupun sore aku sumbang sumbing...haku peduli ape??ade aku kisah!?!?janji aku puass..ahakss

sila la layan gambo kami di sana...mase ni kami x ramai..so,bilik kecik sudehhh...4 org je..pastu dtg sedara mara aku lak..tapi dorang bilik lain..4 jam kami dlm tu..9-12mlm..dina relax je plak..x sangka dia leh betahan smp 4 jam dlm tu..sejuk lak tu...trus aku belikan dia sweater kelabu tu kat FOS..hehehe..takut dia kejung nanti..!!!





bergambo depan koke


ni kak ipar aku ngan anak buah aku..



budak ni bergaya ngan sweater baru di beli :0


syahmi tgh duet ngan laki aku ni...
lagu letto, ruang rindu..ngeh.ngeh(lagu fav dina)


wah...mcm model masing2 posing...leh wat wallpaper ni..hehhe
yg tudung itam tu la lanje kami...tu adik..yg tudung ijau tu akak..:)


video

Monday, December 14, 2009

baru nak upload???sgt lembab!!


Assalamualaikum...salam semua.maafla pada yg ternanti2 entry terbaru aku..kahh..perasan..mcm la ade yg ternanti2 kan..ngeh.ngeh.. arghhhhhhhhhhhh..malas...sgt malas..dan malas!!!! entry ni patut aku upload 28hb november..skrg dah 15hb disember..huhuh..dah nak 1 bulan..tapi aku upload gak la.entry ni sempena hari raya haji AKA birthday suami tercinta aku..zulhairy muhamad yg ke 32 tahun..

aku wat suprise cake utk dia..actually dia keje ari ni..di balik2 keje je..aku suruh dia dtg umah nenek aku.tiap kali raya,kalau x balik kg.mmg kami berkumpul umah nenek aku kat gombak.patut nyer laki aku balik keje kul 4ptg.tgu punye tgu..kul 630 baru dia smp..xde org katenyer..kena stay kejap..cian pulak..

aku wat kek choc moist je..ntah sedap ntah tidak..dorang mkn jer..hehehe...aku x de bagi ape2 hadiah kat laki aku..so aku wat la suprise kek utk dia...ok kot eh???




seronok kan kami di hari raya haji??
hahha..ni semua penyeri keluarga ni..cucu2 nenek :D


ni la nenek kesayangan kami...hjh khadijah

birthday boy..happy 32nd beday sayangkus..kus..
dap x kek sye wat???:D


mereka bersaudara
syaza irdina & syahmi darwishy(anak buah aku)


posing dulu la sementara tgu ayak ko yg x balik2...kahhh


tadaaaa...jeng.jeng..ni la kek yg aku wat utk laki aku..simple je
kek choc moist..aku xde lak loyang mcm ellysyok tu..luv2 dia wat utk hubby dia..kahhh..nanti aku beli eh el..tingin gak nak wat kek luv2 mcm ko tu.. :)